لازم به ذکر است که این موارد از درجه اهمیت متفاوتی برخوردار هستند.
هي عبارة عن سحبة إلكترونية تحتوي على طعم ورائحة العنب الأسود، وبها سولت نيكوتين بالنسبة التالي عرضها مع المعلومات التالية:
با درک تعادل مزاج و اعمال راهکارهای حفظ آن، میتوانیم به بهبود کیفیت زندگی و سلامتی خود بیفزاییم.
خرید اشتراکافزودن واژهافزونه مرورگردربارهارتباط با ما
صفراوی مزاج . عصبانی . تندخو : من خود اندر مزاج سودائی وین هوا خشک و راه تنهائی .
احفظ اسمي، بريدي الإلكتروني، والموقع الإلكتروني في هذا المتصفح لاستخدامها المرة المقبلة في تعليقي.
بر خلاف الکمئون، بقراط پیشنهاد کرد که طبع یا مزاج مایعات حیاتی بدن است: خون، بلغم، صفرا و سودا. آلکمائون و بقراط اظهار داشتند که کمبود یا زیاده روی شدید در هر یک از طبعها (مایعات بدن) در فرد میتواند نشانه ای از بیماری باشد. بقراط و سپس جالینوس پیشنهاد کردند که عدم تعادل متوسط در مخلوط این مایعات باعث ایجاد الگوهای رفتاری میشود[۴] یکی از رسالههای منسوب به بقراط با نام درباره ماهیت انسان، این نظریه را به شرح زیر توصیف میکند:
سحبات الكترونية مزاج ,تصميم أنيق وبناء عالي الجودة، إنها تجمع بين الأناقة والأداء بشكل مثالي. أنا معجب حقًا!
افرادی با مزاج بلغمی ترجیح میدهند زندگی آرامی را با محوریت خانه و خانواده داشته باشند. آنها درگیر دنیای اطراف خود نمیشوند.
توجه به مزاج و تلاش برای حفظ تعادل آن، از اهمیت بسزایی برای داشتن سلامتی برخوردار است.
فعالیت بعضی از غدد مترشحه داخلی مخصوصاً غدد تیروئید، هیپوفیز و فوق کلیه، باعث احتراق مواد غذایی و بهعبارتدیگر سرعت اکسیداسیونهای سلولی و درنتیجه افزایش حرارت کلی بدن شده و بهاینترتیب درجه حرارت بدن بالا میرود و کمکاری آن بالعکس باعث کندی احتراقات و نقصان تولید حرارت کلی و کاهش درجه حرارت میشود.
بدن انسان حاوی خون، بلغم، صفرای زرد و صفرای سیاه است. اینها هستند که ساختار آن را میسازند و باعث درد و سلامتی آن میشوند. سلامتی در درجه اول حالتی است که در آن این مواد تشکیل دهنده از نظر قدرت و کمیت نسبت صحیحی با یکدیگر داشته باشند و به خوبی با هم مخلوط شوند.
ج ، اَمزاج و اَمزجه . آمیز. (زمخشری ). امتزاج . آمیغ. (یادداشت مرحوم دهخدا). آمیختگی . قطاب . (منتهی الارب ).
با توجه به اینکه شاید اینگونه تصور شود که این تقسیمبندی مربوط به زمانهای قدیم است و علمی و قابل استناد نیست، باید نكهات مزاج گفت که طب سنتی یک طب کاملاً علمی است و فقط کلمات بهکاربرده در آن با طب مدرن متفاوت است.